عصب کشی دندان موضوعی است که بسیاری از.ما با آن رو به رو شده ایم و یا یا در پروسه انجام آن قرار گرفته ایم. عصب کشی در واقع به درمان ریشه گفته می شود.که درمان و ترمیم کانال های داخل دندان را شامل می شود . درمان ریشه برای رفع عفونت درونی دندان.و از بین بردن درد های ناشی از آن خواهد شد. هدف از درمان ریشه و یا عصب کشی دندان، نگهداری از.دندان و پرهیز از کشیدن دندان و یا استفاده از موارد.جایگزین مانند دندان مصنوعی می باشد.
برای برخی از افراد این سوال پیش می آید.که آیا عصب کُشی درست است یا عصب کِشی؟ امروزه درمان ریشه بسیار تخصصی تر از گذشته انجام.می شود. مراحل درمان شامل بیرون آوردن پالپ.دندان (عصب و عروق)، تمیز کردن و فرم دهی کانال ها، ضد.عفونی کردن آن ها و سپس مهر و موم کردن و پرکردن.ریشه با مواد هماهنگ با بدن است.
بنابراین عصب کُشی کلمه ای.رایج ولی در عین حال غلط است. در حالی که واژه عصب کِشی به مراحل فوق لحاظ می شود.و کلمه ی درمان ریشه یا درمان کانال ریشه دندان، اصطلاح.صحیح و مناسبی می باشد.
موضوع درمان کانال ریشه دندان و یا.همان عصب کشی دندان همیشه برای افراد با سوال ها.و درگیری هایی ذهنی بسیاری همراه است. بسیاری از افراد که برای درمان ریشه دندان خود.به Unique Smile مراجعه می کنند، دغدغه هایی نظیر آینده دندان.عصب کشی شده را دارند. اغلب افراد این باور را دارند که عصب کشی، دندان ها.را تضعیف می کند. باید اشاره کنیم که عصب کشی، دندان را ضعیف نمی.کند در اصل خرابی و پوسیدگی دندان را ضعیف می کند.
در طول پرکردن دندان یا عصب کشی دندان ، تقریبا تمام بافت های پوسیده و خراب شده از دندان خارج می شود و پر کردن دندان با ماده ای مخصوص انجام می شود. برخی از این مواد پرکردنی حتی می توانند بافت دندان تخریب شده را قوی هم بکنند، باید بگوییم عصب کشی، دندان را ضعیف نمی کند، بلکه پوسیدگی دندان است که باعث ضعیف شدن آن می شود.
در برخی ساختار دندان ها پس از عصب کشی، تغییر آب و هوا و اثرات موادی که در طول درمان ریشه استفاده می شود باعث تغییراتی در آن خواهد شد. اما براساس مطالعات، این تغییرات تاثیری در روند تضعیف شدن دندان ها ندارند.
پس از درمان ریشه و قبل از پرکردن نهایی دندان نباید بر روی دندان فشار یا ضربه ای وارد شود و حتی نباید با آن غذا، نوشیدنی سرد و گرم بخورید. به این علت آن که دندان های درست شده بسیار مستعد شکسته شدن هستند. شما باید با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و چکاپ های منظم از مشکلات برای دندانتان جلوگیری کنید.
امروزه در انجام درمان ریشه و یا عصب کشی دندان ابزارها و تکنولوژی های به روزی استفاده می شود. متخصصان برای راحتی پروسه درمان ریشه دندان در سال های اخیر بر این تلاش بوده اند که درمان بر مبنای رفاه و آرامش و کنترل درمان مراجعین انجام شود. خدمات جدید شامل:
تلاش های فراوانی باید صورت گیرد تا مشکلات پیش آمده در درمان ریشه دندان قبلی و یا عصب کشی دندان را برطرف کرد. در بعضی موارد تا کار درمان مجددا شروع نشود، مشکلات قبلی دندان آشکار نمی شود. میزان موفقیت درمان مجدد دندان بین ۶۰ تا ۸۰ درصد است. اگر پس از درمان مجدد مشکلات و درمان به طور کامل انجام نپذیرد، باید به طور حتم جراحی قطع انتهای ریشه ی دندان صورت بگیرد.
1 Comment
[…] مرتبط با این موضوع در سایت دکتر عطایی مطالعه نمایید: عصب کشی دندان چیست؟ […]